bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF 30 35ml

Rea:
222,50 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1468253
Antal:
Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream är en helt ny form av makeup. Det är en kombination av de bästa egenskaperna från en foundation, en färgad dagcream och en BB/CC-créme. Produkten är rikt fuktgivande och har ett högt UV-skydd SPF 30 UVA/UVB. Den ger lätt- till medeltäckning och din hud får en fin naturlig lyster. Passar alla hudtyper. Kan appliceras med fingrarna eller med Smoothing Face Brush för en air-brushed effekt och en något högre täckningsgrad. Produkten är kliniskt testad, dermatologiskt testad, hypoallergen och icke-komedogen.

Enligt en amerikansk oberoende klinisk ökar produkten fuktnivån i huden med 215% efter en vecka och med 287% efter fyra veckor. Dessutom upplevde 100% av deltagarna en förbättrad hudstruktur efter bara en vecka.* (*baserat på en oberoende amerikansk studie med 62 deltagare)

ANVÄNDNING:
Applicera Complexion Rescue med rengjorda fingrar eller med förslagsvis Smoothing Face Brush. Produkten ger rikligt med fukt och kan ersätta din dagkräm. Tag en mindre mängd produkt på fingertoppen, fördela ut produkt över ansiktet. Massera sedan lätt in produkten men händerna eller använd din borste. Det går även bra att applicera produkt direkt i borsten och massera in. Med borste får man ett något mer täckande resultat än med applicering med fingrarna, dessutom uppnår man en fin air-brushed effekt i huden.

Ord. pris 445kr

TIPS!
Applicera gärna ditt favoritserum under!