Nannic - Phytoactive Scrub

Pris:
240 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1575642
Antal:
Nya Phytoactive scrub från Nannic kombinerar det bästa från naturen med den senaste forskningen. Den är berikad med naturliga fuktgivande faktorer som återställer hudens balans och bevarar fukten i huden. Gamla hudceller exfolieras effektivt, talgproduktionen normaliseras och bakteriefloran balanseras.

Phytoactive scrub är utvecklad enligt filosofin för Nannic – att bevara fukten i huden med respekt för både vårt egna naturliga system och för naturen. Den är helt biologiskt nedbrytbar och fri från skadliga mikroplaster som förorenar vattnet. Phytoaktiv står för hudvård med komponenter som härstammar från växter och de unika skrubbpartiklarna består av nötter från Elfenbenspalmer, ett särskilt palmträd från Amazonas. De specialframtagna skrubbkärnorna är fria från skarpa och vassa former, de är noggrant malda i sfäriska partiklar i två optimala partikelstorlekar för att åstadkomma maximal effekt. Phytoactive scrub rengör huden på djupet och löddrar härligt.

Användning:
Applicera på fuktad hud med cirkulerande rörelser, tillsätt mer vatten om det behövs. Undvik ögonen. Skölj väl. För optimal effekt applicera 1- 2 gånger i veckan för att ta bort döda hudceller och orenheter. Rekommenderas för alla hudtyper. Dermatologiskt testad och medicinskt bevisade aktiva ingredienser.