Nyheter- Erbjudanden

Sommar 2020!

NBE Duo Deluxe 
För dig som önskar det allra bästa i NBE konceptet är förra sommarens succé tillbaka!! Har du inte provat denna behagliga och resultatinriktade hudbehandling för både honom och henne är det bara att passa på,
Nu till hela 800kr rabatt!
I Duo Deluxe ingår duon, Deep Skin och NBE 1000 en kombination med fantastiska resultat samtidigt som du kopplar av maximalt i en lång härlig behandling och njuter medans huden tillgodoses med optimal boost och lyft, allt i ett!
Erbjudandet gäller hos våra aukt. Hudterapeuter from 23/6-23/7 2020 och kan inte kombineras med andra rabatter!

Trendiga Balayage hårfärg- sling Nu 15%
Balayage innebär färgning- slingning där färgern "målas" med frihand för att skapa svepande och skiftande övergångar i håret. Mycket populärt och snyggt även vid ev utväxt,. Erbjudandet gäller hos vår Frisör, Thilde. From 25/6-25/7 2020 och kan inte kombineras med andra rabatter!

Microneedling 
Microneedling behandling innebär tunna, sterila nålar som pentererar huden för ökad produktion av kollagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra. Utöver att huden egna funktioner triggas igång av de fina nålarna,  reduceras synligheten av ärr, förstorade porer, fina linjer och rynkor.
Boka i sommar NU 1990kr (ord. 2090kr)

Face it & Glow med 10% alla Hudprodukter!

Lätt ansiktsbehandling med fokus på grundlig hudanalys och rådgivning för en optimal hudvårds rutin. Inledande dubbelrengöring, enzym eller kornpeeling följt av serum och vårdande- skyddande produkter med makeup bas om önskas. Behandlingen passar alla hudtyper även ungdomlig med oren hy och acne. I samband med denna kosulterande behandling erhåller du 10% rabatt på alla hudprodukter,
25 min 490:-